Lõuna Itaaalia

Reisid LÕUNA-ITAALIA populaarsematesse kuurortidesse!

Napoli rannikul, mida peetakse üheks populaarseimaks kuurortpiirkonnaks Itaalias, valitseb alati dünaamiline ja rõõmsameelne atmosfäär. Siin, kui ei kusagil mujal, on võimalus sukelduda lõputute pidude, üllatuste ja meelelahutuste keerisesse sõltumata kellaajast või vanusest. Kaasaegsed kuurordid, mis laotuvad kümnete kilomeetrite kaupa pikki rannikut, eristuvad oma atmosfääri ja mitmekesiste puhkusevõimaluste poolest.

Pakume Itaalia lõunaranniku erinevates kuurortides rikkalikku hotellivalikut igale maitsele ja eelarvele. Siit leiab oivalisi randu ja sooja merevett rannapuhkuseks, imelisi loodusvaateid ja romantilisi väikelinnu ning mõistagi, hõrku Itaalia kööki ning traditsioonilist külalislahkust. Kultuurihuvilisele turistile pakutakse väga head võimalust kombineerimaks rannapuhkust sisuka ekskursioonikavaga.

Pakutavad kuurordid:
Riviera di Ulisse (bussitransfeer kuni 2 t)
Amalfi rannik (bussitransfeer kuni 2 t)
Sorrento (bussitransfeer kuni 1,5 t)
Ischia (transfeer bussi ja laevaga ca 4 t)

Väljalennud: 06.09., 13.09.

– Lende opereerib Smartlynx Airlines (Airbus A320)
– Toitlustamine pardal on lisatasu eest
–  Alla 2.aastase lapse eest on arvestatud paketthinda orienteeruvalt 50 eur lennujaamamaksudena, kuid osades hotellides lisandub ka tasu majutuse eest.

Info ja broneerimine: info@diamondtravel.ee Tel. 5080208