Maroko

Kuldne rand, värvikirevad turud ja ehedad Araabia maitsed!

Avastamisrõõmu pakuvad berberi ja araabia kultuur, islamiarhitektuur, araabia vanalinnad ja turgude melu.

Lisaks veel pikk ja lai liivarand, ookeanilained  ja enam kui 300 päikselist päeva aastas.


31.10-21.11.2017
20.03-10.04.2018

Kuldne rand, heatasemelised hotellid, Berberi ja Araabia maitsed

Agadiri peetakse Maroko euroopalikuimaks linnaks, mis ehitati üles turismi jaoks sobiva infrastruktuuriga pärast 1960. a. linna maatasa teinud maavärinat. Siit leiate kõik vajaliku ookeaniäärse puhkuse veetmiseks: heatasemelised hotellid, kohvikute ja restoranidega ääristatud rannapromenaadi, spaad, ööklubid, kasiinod, jahisadama ja golfiväljakud. Ja ärge unustage, et Agadiris on rohkem kui 300 päikselist päeva aastas!

Eksootikat leiate Agadiri kalaturult, kus on välja pandud kõik, mida ookean söögiks pakub ning kirevast El-Hadi souk’ist, kus kaubeldakse erinevate suveniiride, nahkesemete, riiete, jalanõude, vürtside ja söögikraamiga.

Agadir on kui värav eksootilisse Aafrikasse. Siit on lihtne minna tutvuma eheda Marokoga – Lõuna- ja Kesk-Maroko ajaloolised linnad Marrakech, Taroudant, Essaouira, Ourzazate, Atlase mäed, Sahara kõrb ja rohelised oaasid on kõik bussisõidu kaugusel. Neid saab imetlema minna nii ekskursioonidega kui ka omal käel rendiauto või liinibussiga.

Ilus liivarand ja tasemel rannahotellid koos basseinidega pakuvad lõõgastavat rannapuhkust. Vaba aega aitab sisustada Agadiri linnupark, kus lisaks erinevatele papagoidele, flamingodele, paabulindudele jpt lindudele näeb mitmeid sõbralikke rohusööjaid nagu gasellid, laamad, hirved jt. Mõnus ringsõit Agadiri minirongiga pakub lusti nii suurtele kui väikestele.

Lennud toimuvad  31.10.-21.11.2017 ja 20.03.-10.04.2018

Marrakech 

Marrakech on müstiline ning eksootiline puhkusesihtkoht, mille südameks on legendaarne Muinasjutuvestjate väljak ehk Jemaa el Fna. Väljakul ja turul keeb elu varavalgest hilisõhtuni – võib näha akrobaate, maotaltsutajaid, ennustajaid, jutuvestjad, tantsijaid, trummareid, vee- ja puuviljamüüjaid ning söögipakkujaid. Marrakechis on mitmekesine restoranivalik, eriti vanalinnas on palju traditsioonilisi maroko restorane. Sisseoste võib teha nii Marrakechi vanalinna ehk medina käänuliste tänavate labürindis või moodsa linnaosa butiikides. Marrakechi kuumi õhtuid on mõnus veeta hotelli katuseterrasi diivanil lesides ning linnavaadet nautides, aga ka kohalikes elava muusikaga baarides või diskoteekides aega veetes.

Aurinko pakub võimalust kas terve nädala ehedas Maroko linnas Marrakechis puhata või valida kombineeritud puhkus mereäärses Agadiris ning sisemaal paiknevas Marrakechis. 1. ehk saabumisjärgne öö veedetakse Agadiris, järgmisel hommikul sõidetakse Marrakechi, kus majututakse 3 järgnevat ööd ning viimased 3 ööd taaskord Agadiris. Transfeerid on paketi hinna sees. NB! Viimase 11.04 reisiga viibitakse Agadiris 5 ning Marrakechis 3 ööd, sest see reis on teistest 1 päeva võrra pikem.

NB! Aurinko esindajat Marrakechis ei ole, Agadiri esindajatega saab ühendust telefoni teel.

Agadiri lennud toimuvad 21.03.-11.04.2017, 31.10.-21.11.2017 ja 20.03.-10.04.2018

Kombineeritud paketid Marrakech-Agadir 

1.öö Agadiris, 2.-4. öö Marrakechis, 5.-7. öö Agadiris

1.öö Agadiris, 2.-4. öö Marrakechis, 5.-8. öö Agadiris

Marrakech – 3 ööd

Marrakech on müstiline ning eksootiline puhkusesihtkoht, mille südameks on legendaarne Muinasjutuvestjate väljak ehk Jemaa el Fna.…

Tutvu lähemalt sihtkohaga ›

Agadir – 4 ööd

Agadiri peetakse Maroko euroopalikuimaks linnaks, mis ehitati üles turismi jaoks sobiva infrastruktuuriga pärast 1960. a. linna maatasa teinud maavärinat.…

 

Maroko ringreis Kuninglikud linnad 14.11.-21.11.2017

Kuninglikud linnad

Ringreis viib meid piki Atlandi ookeani rannikut Agadirist põhja poole, kus asub kolm Maroko kuninglikku linna – 40 km pikkuste ja kolmekordsete linnamüüridega Maroko Versailles’ks kutsutud Meknes, Lääne Mekaks ja Aafrika Ateenaks ristitud Fes ning tänapäeva Maroko pealinn Rabat. Põhjas näeme ka Maroko suurimat linna Casablancat. Peale Maroko põhjaosaga tuvumist võtame suuna tagasi lõunasse ning jõuame läbi maalilise Atlase mäeaheliku kuninglikku Marrakechi. Ringreisi lõppedes jääb veel ka terve päev Agadiris rannamõnude nautimiseks.

Agadir 1 öö – Casablanca 1 öö – Meknes 1 öö – Fes 1 öö – Marakech 1 öö – Agadir 2 ööd

Eestikeelse giidiga ringreis toimub 14.-21.11.2017

Ringreisil kuulub hinna sisse lisaks hommiku- ja õhtusöökidele ka lõunasöök (5 korda). Agadiris on majutus hommiku- ja õhtusöökidega.

 

Info@diamondtravel.ee  tel. 5080208