RINGREISID suvel!

TUNEESIA RINGREIS.

Lühikirjeldus: rändame Foiniikia, Vana-Rooma, Bütsantsi, Araabia ja Prantsuse vallutajate radadel. Jalutuskäik vanalinnas mööda mediina kitsaid tänavaid, saatjaks Araabia turu vürtsikas hõng ja idamaised helid. Naudime kõrbeeksootikat maailma suurimas liivakõrbes – Saharas. Pärast põnevat ringreisi puhkus Vahemere kaldal, Sousse’i kuurortpiirkonnas.

Tuneesia ringreisi täpne kirjelduse leiad “>SIIT

Tallinn – Antalya – Tallinn
19.09.2020 – 26.09.2020
Eesti keeles
1069 EUR
Hommikusöök (7), lõunasöök (6), õhtusöök (7)

GRUUSIA RINGREIS. Lühikirjeldus: meid ootavad Kaukaasia mäed, mis pakuvad imelisi vaateid kanjonitele ja jõgedele. Lummav pealinn, kuulsad kloostrid, põnev koobaslinn ja ajalooline pärand. Külalislahked kohalikud avavad laeka Gruusia traditsiooniliste roogade ja veinikultuuri juurde. Pärast ringreisi poolepäevane puhkus Bathumis. ‘

Gruusia ringreisi täpse info leiad