Suvereisid

 2024 suvehooaja Kreeka ringreis

Ateena – Atika päikese all
09.09.-16.09.2024 (eesti keeles)
Hinnad alates 1419 EUR*

EKSKURSIOONIPROGRAMM
Esimesel päeval naudime panoraamvaadetega ekskursiooni, tutvume Kreeka parlamendihoone, endise kuningapalee ja Tundmatu sõduri mälestusmärgiga, jalutame läbi rahvusaias asuva Zappeioni messikeskuse ning külastame Olümpia Zeusi templi ja Kallimarmaro olümpiastaadioni – 1896. aasta olümpiamängude taaselustamise paika.
Teisel päeval sukeldume Ateena südamesse, külastades Akropolise muuseumi, Dionysose teatrit, Heroodese Odeumit ja Ateena kuulsaimaid hooneid nagu Parthenon ja Erechtheion. Seejärel seikleme läbi Agora ja Plaka piirkonna, nautides selle käänulisi tänavaid, kõrtse ja poode.
Kolmandal päeval pakume valikulist ühepäevast kruiisi Aeginasse, Porosesse ja Hydrasse, pakkudes võimalust ujuda, nautida lõunasööki merel ja avastada Afea Athena tempel Aeginas.
Neljandal päeval suundume Piraeuse sadamasse, läbime Attika Riviera ja peatume Vouliagmeni järve ääres. Majutume Alexander Beach hotellis, kus veedame ülejäänud reisi, nautides päikesepaistet, lõõgastumist ja ööbimist koos õhtusöögiga.
Meie viimane päev algab hommikusöögiga hotellis, millele järgneb transfeer Ateena lennujaama ja lendame tagasi Tallinnasse.

*Hind on ühe inimese kohta kaheses toas (7 ööd).
*Pakkumishind sisaldab:
otselennud Tallinn – Ateena – Tallinn;
3 ööd hotellis hommikusöökidega;
4 ööd hotellis Alexander Beach poolpansioon toitlustamisega;
transfeer bussi või väikebussiga;
ekskursiooniprogramm koos sissepääsupiletitega (Akropolisse ja Akropolise muuseumi);
kohaliku giidi teenused Akropolise külastamise ajal;
eestikeelse giidi/saatja teenused.
Lisatasu eest:
Valikuline kruiis Aeginasse – 135 EUR.
Oluline:
Hinnad võivad muutuda;
Pakkumine ei kehti teiste soodustustega;
Pakkumised ei kehti gruppidele, mille suurus on 19 või rohkem inimest.

KSKURSIOONREISIDELE KEHTIVAD ERITINGIMUSED
➤ Ekskursioonireiside eritingimusi kohaldatakse Itaka Latvija pakettreiside suhtes, mis sisaldavad ekskursioone ja mida korraldatakse tellimuslendudega. Need reisid on kõikides müügikanalites märgitud kui ,,Ringreisid tšarterlennuga.”
➤ Kui ostate reisi käesolevate tingimuste alusel, tuleb reisi eest tasuda täies ulatuses hiljemalt 30 päeva enne reisi algust. 
➤ Reisikorraldaja võib pakettreisilepingu lõpetada ja tagastada reisijale kõik pakettreisi eest tehtud maksed täies ulatuses hiljemalt 28 päeva enne reisi algust, kui pakettreisile registreerunud isikute arv on väiksem kui reisi toimumiseks vajalik miinimumarv. 
➤ Need ekskursioonireiside tingimused on eritingimused võrreldes Pakettreisiteenuste lepingu üldtingimustega. Pooltevahelisele õigussuhtele kohaldatakse turismiteenuste osutamise Pakettreisiteenuste lepingu üldtingimusi, kui eelmüügikampaania tingimustes ei ole sätestatud eritingimusi.
reisikorradaka Itaka travel

Info ja broneeeimine pakkumised@diamondtravel.ee