PORTUGALTalvesihtkohad

PORTO, PORTUGAL

PORTO, PORTUGAL
(Väljumised Tallinnast kuni 31.10.2024)

Hinnad alates 679 EUR*

Porto on maaliline linn, mis on ehitatud mägede jalamile vaatega Douro jõe suudmele ning on kuulus oma barokkstiili, suurejooneliste neoklassitsistlike hoonete ja suurepäraste muuseumide poolest. Selle ajalooline keskus (Ribeira), mis on kantud UNESCO maailmapärandi nimistusse, on värviliste kitsaste tänavate ja vapustavate arhitektuuriaarete labürint.

Porto on tuntud just oma nime andnud portveini poolest. Veini degusteerimised ja tuurid portveinikeldrites Vila Nova de Gaias. See annab suurepärase võimaluse õppida tundma portveini valmistamise traditsioone ja maitsta erinevaid veine. Ühtlasi on linn tuntud oma elava ööelu ja paljude festivalide poolest, mis toimuvad aastaringselt. Alates traditsioonilisest Fado muusikast kuni kaasaegsete muusikafestivalideni, linn pakub tegevusi igale maitsele.

Porto külastamine pakub rikkalikku kombinatsiooni ajaloolistest vaatamisväärsustest, kultuurilistest elamustest ja lõõgastavatest hetkedest. See on linn, kus ajalugu kohtub kaasaegsusega ja iga külastaja leiab enda jaoks midagi erilist.

 OLULINE INFORMATSIOON:
Viisa: Eesti kodanikud ja mittekodanikud võivad Portugali siseneda ilma viisata, kui kavandatud riigis viibimise aeg ei ületa 90 päeva poole aasta jooksul. Reisidokument peab kehtima kuni reisi lõpuni.
Lennuaeg: Tallinn – Porto – u. 6,5h.
Kohalik aeg: UTC+1
Keel: portugali; võimalik on suhelda ka inglise ja saksa keeles.
Valuuta: euro (EUR).
*Pakkumishind sisaldab:
Regulaarlend Tallinn-Porto-Tallinn (lend on ümberistumisega Frankfurdis);Käsipagas ja registreeritud pagas
Transfeer lennujaam-hotell- lennujaam
Majutus hotellis (toitlustus ja toatüüp vastavalt valikule)
ITAKA klienditoe teenused.
Oluline
Hinnad võivad muutuda
Pakkumine ei kehti teiste soodustustega
Kehtivad ITAKA Smart eritingimused
Pakkumised ei kehti gruppidele, mille suurus on 19 või rohkem inimest.

OLULISED TINGIMUSED
1.  Ettemaks 10%, lõppmakse 20 päeva enne reisi algust.
2.  Hinnad võivad igal ajal muutuda kuni broneeringu kinnitamiseni agendi poolt. Ajutine broneering kehtib 30 minutit! Ajutine broneering tuleb käsitsi kinnitada ITAKA broneerimissüsteemis.
3.  ITAKA SMARTi reisi tühistamise kulud sõltuvad konkreetsete teenuse-pakkujate (nt lennuettevõtjad, majutusettevõtjad jne) kehtestatud trahvidest. Mõnel juhul võib see trahv olla 100% reisi hinnast, isegi kui reisija ei ole reisi eest veel täielikult tasunud.
4. Lennud toimuvad regulaarlendudega ja registreeritud pagas on hinna sees.
5.  Transfeer on hinna sees (bussiteenus, ooteaeg sihtkoha lennujaamas võibolla kuni 1 tund ja transfeer marsruudil võib olla mitu peatust).
6. Kohapeal ei ole ITAKA esindajat, kuid on olemas online-konsultant.

info ja broneeeimine pakkumised@diamondtravel.ee