EgiptusTalvesihtkohad

Talv 2024/2025 Egiptus, Sri Lanka

 2024/2025 talvehooaja varajane broneerimineKas sul on mõnikord tunne, et tahaksid talvest põgeneda ja elada hoopis oma unistustes? See on võimalik! Ära enam kaua otsi – siin on mõned varajase broneerimise pakkumised päikeseliseks puhkuseks.
Varajase broneerimise puhul pakume sihtkohti, kus tervitab reisijaid 100% soe päikesepaiste.

Hetkel saab broneerida reise Egiptusesse (Sharm el Sheikh ja Hurghada) ja Sri Lankale. 

Millised on varajase broneerimise eelised? 
👉Populaarsed hotellid hea hinnaga. See on sinu võimalus nautida luksuslikku tuba, kust avaneb hingekosutav vaade, või lõpuks peatuda selles legendaarses hotellis, mida oled alati soovinud taskukohase hinnaga kogeda! 
👉Garanteeritud toavalik. Talvehooaja tipus täituvad populaarsed hotellid kiiresti. Varakult broneerides on vabadus valida suurema arvu tubade vahel, sealhulgas ihaldatud merevaatega numbrid, või külastada taaskord oma lemmikhotelli, kus oled aastast aastasse püsivaid mälestusi loonud. 
👉Paindlikkus, millele saab loota. Mõistame, et plaanid võivad muutuda. Join UP!-i varajase broneerimise eelisega saad nautida ühte TASUTA muudatust (hotell, kuupäev, toa tüüp või kestus), kui teavitad meid 14/28 päeva enne lennu väljumist. Lisaks saab ilma probleemideta teha ühe nimemuutuse, mis tagab reisil meelerahu. 
👉Eksklusiivsed hotellid. Avasta talviste imede maailma Join UP!-i mitmekesiste broneerimisvõimalustega, sealhulgas eksklusiivsete hotellidega, mida mujalt ei leia!


Lõõgastu Egiptuse paradiisis
🏝️Uni Sharm Aqua Hotel⭐⭐⭐, hind al 542€/in
🏝️Queen Sharm Resort  ⭐⭐⭐⭐+ , hind al 640€/in
🏝️Amarina Sun Resort & Aqua Park ⭐⭐⭐⭐⭐, hind al 650€/in


Avasta lummavat Sri Lankat
🏝️Happy Tuna⭐⭐, hind al 1115€/in
🏝️Amagi Beach Hotel⭐⭐⭐, hind al 1281€/in
🏝️Citrus Waskaduwa⭐⭐⭐⭐⭐, hind al 1347€/in

info ja broneeeimine pakkumised@diamondtravel.ee