Talvesihtkohad

Gran Canaria

Teie uus talvesihtkoht Gran Canaria ootab avastamist! 

Hispaaniale kuuluvas Kanaari saarestikus asuv Gran Canaria on oodatud täiendus Novatoursi talveprogrammis. Lennud Gran Canariale toimuvad kord nädalas pühapäeva hommikuti, oktoobrist detsembrini ja veebruarist märtsini. Lennu kestus on ligikaudu kuus tundi. ✈

Paljudele eestimaalastele juba tuntud Gran Canaria võlub oma maaliliste liivarandade ja pikkade luidetega, mida teistes Kanaari saarte sihtkohtades sellel skaalal ei kohta.🌅

Kanaari saarestiku suuruselt kolmas saar on küllaltki kompaktne – näiteks jõuab autoga selle lennujaamast pealinna Las Palmasesse ligi poole tunniga. Peamised kuurordid asuvad lennujaamast vaid 30-45 sõiduminuti kaugusel.🚐

Gran Canaria kuurordid asuvad saare kahes tuntuimas piirkonnas. Üks koosneb neljast lennujaama lähedal asuvast kuurordist: San Agustin, Playa del Inglés, Maspalomas ja Meloneras. Tegelikult on raske vahet teha, kus üks algab ja teine lõpeb, mõnikord võib see tunduda sama linnana.⛺

Siiski on mõningaid erinevusi ja me nõustame reisijaid alati nende individuaalsete vajaduste puhul parima puhkusekoha valikul. Näiteks need, kes eelistavad vaiksemat puhkust, saavad valida selleks kas San Agustini või teises, kaugemas piirkonnas asuvad kuurordid – Taurito, Puerto Rico ja Mogani. 🛣

Meie pikaajaline koostöö välispartnerite ja majutusasutustega võimaldab klientidele pakkuda soodsaid tingimusi ning muid lisaväärtusi. Hotellide mitmekesisus lihtsustab majutuse leidmist nii peredele ja paaridele kui ka seltskondadele ning sooloreisijatele.

Pingutame selle nimel ja hoolitseme, et iga puhkaja vajadused leiaksid parima lahenduse ning vastaksid tema ootustele.🧭

Gran Canaria on populaarne talve sihtkoht ka teiste riikide, eriti aga Skandinaavia reisijate seas ja nii mõnigi hotell müüb ennest väga kiiresti välja. Seega, on mõistlik oma puhkust aegsasti planeerida, et ei peaks valima väiksema hotellivaliku hulgast ning tegema oma soovides järeleandmisi. ⏰

Talvehooaja avanedes saab varajastele tellijatele osaks kõige laiem väljalendude, kestuste, piirkondade ja erinevate tubade valik. Kiirusta broneerima! 🎉

Info ja broneerimine pakkumised@diamondtravel.ee